Zamarian

Medlem
 • Content Count

  1667
 • Joined

 • Last visited

About Zamarian

 • Rank
  Legend
 • Birthday 11/21/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tjo ho, noe gass i Swtor i disse dager, og på hvilken server holder folk til på?

   

  1. Coremac

   Coremac

   Tenkte på det samme :)

  2. Rakan

   Rakan

   Hallais :)

   Hadde vært utrolig morsomt å få sparket liv i denne gamle gjengen igjen. 
   Plutselig begynte jeg å tenke på Impetus Norvegicus etter 6 år, hehe.

   MvH Rakan

  3. Coremac

   Coremac

   Sitter å spiller litt selv om dagen nå, men primært for å kose meg med story etc. For se om det blir noe mer seriøst etterhvert :)

 2. Zamarian

  Impeuts Guild LAN!

  Blir bare 2-3 timer
 3. Zamarian

  Impeuts Guild LAN!

  Vi minner på guild event denne helgen, dvs fredag 25.09.15 fra klokken 19.45!!!!!!!!
 4. Jeg har også vært på "sykkletur i Amster"
 5. Event fokens! nuf said

  1. Panikk

   Panikk

   Lykke til folkens :D

  2. Coremac

   Coremac

   no need for luck, just lots of beer :D

 6. Da var det på tide å kjøre igang en ingame event i World of Warcraft. For de av dere som ikke har vært med på dette før, ja da har dere noe morrsomt i vente. Uten å røpe for mye, blir denne eventen å erstatte det normale fredagsraidet. Vi møte Fredag 27 Mars - KL. 19.45. varighet: til vi ikke gidder mer! Vi har valgt å ikke sette en lvl cap på denne eventen men det ligger litt i kortene at du ikke bør komme med en lvl 10 toon (du kan, men good luck med det). Events Vi kommer til å dele inn i lag, vi tenker 3 pr. lag. Det kommer til å bli ett race fra A-B med oppgaver underveis (nuff said) Deretter blir vi å kjøre ett raid, her er det krav om lvl 100 karakter men ikke noe krav til ilvl. ( vi fyller opp med raider mains, da tror jeg vi skal kunne slepe med oss det meste) Litt avhenig av kl. på dette tidspunkte så skjer en av to ting Nytt raid Avsluttning på kvelden i samme ånd som alltids: Vi drar og ganker driten ut av Alliance svin Vi tar nok høyde for: race - raid - ganking Vi oppfordrer alle til å invitere venner og kjente som har lyst til å joine denne eventen, ALLE er velkommen!!!! Da ønsker jeg alle og en hver hjertelig velkommen til IN - WoW første ingame event! Ps. Det finnes to krav for kvelden Godt humør Ett overfylt kjøleskap med voksendrikk som skal konsumeres i løpet av kvelden Velkommen!
 7. 1.Hvem er du ingame In game går jeg igjen under navnet Coremac (frem til nå nylig, Merandil). Der sprer jeg død og fordervelse som en unholy Death Knight når ikke Melodrome eller Jugg glimter med sitt fravær og jeg må steppe opp som en immortal Blood Knight, 2. Hvem er du irl IRL heter jeg Christian og jobber til daglig som førstekonsulent i SAK der jeg behandler søknader om autorisasjon for de der ute som ønsker å arbeide i Norge som helsepersonell Fritiden tilbringes for det meste foran pc-skjermen eller i vater på sofaen med en eller annen film/serie. Elsker også japansk anime! 3. Fortell en ting ingen vet om deg i guildet Den er vanskelig... Hvertfall særdeles få her i guilden som vet at jeg hadde mine første leveår på Bardufoss da jeg er født på Finnsnes =) I frykt for at jeg ville få slik en forferdig dialekt flyktet vi sørover til varmere strøk når jeg skulle begynne på skolen! 4. Fortell litt om din gaming karriere Min gaming karriere startet forsiktig da vi gikk til innkjøp av den flotte klassiske Nintendoen på slutten av 80-tallet eller var det starten av 90-tallet. Alltid vært casual i MMO-sammenheng egentlig, inntil jeg begynte å raide i Firelands. Etter det var det en liten pause frem til jeg møtte på denne fantastiske gjengen i Impetus for et par år siden og startet å raide som Powertech i SWTOR. En flott tid jeg ofte savner, men ser nå fremtiden lyst i møte da vi begynner å få en godt sammensveiset gjeng også i WoW! 5.Hva er mest positivt/negativt med WoW-WoD Generelt veldig fornøyd med WoD så langt, eneste måtte vel være små kosmetiske ting som ble endret med Blood jeg ikke er så fornøyd med (dat blood boil spam). Savner Heart Strike og Rune Strike. Kan heller ikke fatte og begripe at jeg nok en gang klarte å velge den melee klassen som ikke kan charge... 6. Hva er mest Positivt/negativt med din main klasse Med unntak av det jeg nevnte over er jeg ganske fornøyd med Death Knights generelt, men savner litt gode transmogs da jeg synes det kun har gått nedover med tanke på DK siden WotLK.. 7. Fullfør denne setningen: Fra og med i dag, skal alle medlemer av Impetus Norvegicus...Logge på Mumble når de er in game 8.Om Blizzard annonserte slutten på WoW om en uke, hva er de siste 3 tingene du hadde gjort i spillet - Tatt en S.E.L.F.I.E. med Thrall - Funnet og torturert den tosken som bestemte seg for at vi skulle vende kursen mot Isles of Mist.... Pokkers Pandaer - Bedt Sylvanas Windrunner ut på date! 9. Om du fikk stille St. Peter ett spørsmål ved perleporten, hva ville det ha vært Tullespørsmål! Vi vet jo alle at vi ender opp i en "galaxy far, far away" når vi dør? Eller? Bare meg? 10.Ukens dilemma: Suge ut snørr fra alle som er forkjøla på barnehagen eller spise flass som parmasanost? I am not going to dignify that with a response....
 8. Jepp, blir aldri lei av å lese ukens guild m8. Go go
 9. Veldig fargerikt, det skal du ha.
 10. Gledelig jul gutter og jenter. La ikke jule ta full kontroll over spilling. Det er alltids tid for en Hc eller to ;)