Hopp til innhold


Vedlagt bildeMerk at hvis du ikke oppfyller kravene over vil du få automatisk avslag på din søknad. Vennligst les igjennom teksten nedenfor før du klikker på søknadsknappen helt nederst på denne siden. Merk deg også at dårlig/tynt utfyllte søknader ikke vil bli godt mottatt fra vår side.

Vi ser frem til å høre fra deg.Impetus Norvegicus - mål og mening

Impetus Norvegicus har etter hvert vist seg å være det største helnorske Sith Empire guildet i SWTOR. Guildet ble startet tidlig i 2011 av Anatomi og Kakemonster.
Fra guildets opprinnelse i mars 2011 og frem til slutten av februar 2012 var Impetus Norvegicus det offisielle Empire guildet på den norske SWTOR fansiden Star Wars Norge (finnes ikke lenger).

Vår visjon for guildet er at det skal være her i mange år framover.


Informasjon om raiding

I guildet vårt har vi ett raidteam som fokuserer på progresjon, men som ikke er veldig "hardcore" etter MMOers normer.
Om du søker medlemskap hos oss for å raide må du spesifisere dette i søknaden din (du finner en egen seksjon for dette helt i bunnen av søknadsskjemaet).


Raidteam Nebula
Størrelse: 16-mann.
Fokus: Progresjonsraiding, å komme seg igjennom det aktuelle innholdet til en hver tid. Fokus på å komme seg igjennom de vanskeligste operation-modusene.
Tider: Tirsdag og Torsdag, kl 20:00 til 23:00.
Krav til spillerne: God kunnskap om sin klasse og rolle. Man må ha god forståelse av spillet, spillmekanikker og man må være en god lagspiller. "There is no 'I' in Team."
Oppmelding til raids: Helix har et krav til ~75% oppmøte (6 av 8 raids pr. måned, med forbehold om at RL kan stikke kjepper i hjulene til folk av og til). Ved deltakelse i raidteamet blir man automatisk signet opp til alle raids. Om man ikke kan komme må man manuelt signe seg AV raidet det gjelder.
Lootsystem: Vi benytter et system for lootprioritering som gir jevn distribusjon av items til raidteam-medlemmer. Ingen DKP eller "Loot Council".


Hvorfor må jeg være aktiv her på websiden vår?

Aktive medlemmer er hovedingrediensen for et velfungerende nettsamfunn, noe vi sikter på å kunne oppnå med vårt guild. Vi forventer ikke at samtlige skal være online HELE tiden, men vi synes jo det er kjekt at folk gjør seg til kjenne på forumet vårt og deltar i NOEN av de diskusjonene med de andre medlemmene. På den måten signaliserer du at du har interesse for guildet vårt og ikke kun er ute etter å ha noen å preike skjit med når du er online i spillet.
For de aller fleste vil det holde å logge inn et par ganger i uken og sjekke hva som foregår på forumet vårt. Viktige beskjeder fra ledelsen og in-game happenings vil bli postet og diskutert ofte, slike ting vil jo være fint å få med seg før du logger inn en kveld og lurer på hvorfor du ikke fikk bli med på X aktivitet?

Vi har også andre sosiale arenaer som Mumble og egen IRC-kanal der vi blir kjent med hverandre. De aller fleste mennesker er sosiale dyr, så hvorfor ikke slenge hodet innom og ta en prat? Ingen negative sider med dette, overhodet!

Husk også på at det krever sitt av oss i ledelsen å holde styr på så mange medlemmer som vi er nå for å kunne tilby den beste guild-opplevelsen for våre medlemmer, da er det fint for oss å få tilbakemeldinger på hvordan dere oppfatter vårt arbeid. Inaktive medlemmer ser vi aldri noe til, noe som gjør det en smule vanskelig å tilrettelegge guildet for dem.


Men jeg liker ikke forumer, holder meg til guildchat!

Dette er en holdning vi forstår at noen har. Svaret på dette er enkelt og greit at forumet ikke nødvendigvis MÅ brukes til å ytre meninger/være sosial/svare på en hver post, men skal i det ALLER minste leses av og til.

Vi er et forumbasert guild, det er her informasjon postes og leses. Vi forlanger ikke at du skal skrive lange innlegg, bare at du logger på forumet og leser de viktigste innleggene fra tid til annen.
Dette vil bli kontrollert av våre moderatorer/offiserer med jevne mellomrom for å kontrollere at vi ikke drar med oss medlemmer som aldri sjekker forumene våre (vi ser da på 'sist innlogget på impetusguild.com', ikke på antall innlegg.)


Retningslinjer til medlemmer

I tråd med alt det ovenstående legger vi da mest vekt på at vi all skal bidra til at IN blir et guild alle kan trives i. Om du er en person som sprer dårlig stemning og gjør livet surt for dine guildfrender er veien til døren veldig kort.
Trivsel for alle kommer i forsetet, det meste annet kommer i annen rekke.

Om du, mot formodning, opplever vanskeligheter, ubehag eller er misfornøyd med et annet medlem så oppfordrer vi til å ta kontakt med en offisér så fort som mulig.

En siste ting å tenke på er at man som medlem av Impetus Norvegicus representerer oss alle sammen. Når man med sin karakter bærer guild-taggen inne i spillet er man del av et kollektivt ansvar for å gi et godt inntrykk av oss som spillergruppe til alle man møter. Dette inkluderer preik i General Chat på Imperial Fleet og ute på planetene, samt i Warzones og i LFG Flashpoints / Operations. Om du oppfører deg som en idiot i en offentlig kanal reflekterer det tilbake på hele guildet vårt, og det blir jo litt dumt. Å oppføre seg som en avbalansert og rasjonell person er ikke vanskelig, så vi forventer at alle våre medlemmer klarer å gjøre nettopp dette.

For å koke det ned: Kravene for medlemskap, oppsummert:

Vi sees på Dromund Kaas - The Force shall free you!


Joine oss? Klikk her for å søke!

Vi behandler søknaden din umiddelbart - du vil få svar via e-post i løpet av 24 timer.

  • Laster inn nedtellinger...