UsuallyAmie

Medlem
 • Content Count

  819
 • Joined

 • Last visited

About UsuallyAmie

 • Rank
  Champion
 • Birthday 09/15/1992

Recent Profile Visitors

1472 profile views
 1. Full forståelse for det :) og så klart får vi jo til å spille sammen selvom vi ikke er i samme clan ^^
 2. Vet at Ola spiller på PS4, men mener å huske han skulle over på PC når Shadowkeep kommer for hvis jeg ikke tar HELT FEIL nå, så var det noe snakk om at man kunne overføre fra Xbox/PS4 til Steam kontoen sin også, ikke bare fra battlenet. Er ikke sikker på om dette er korrekt informasjon, men mener å huske Ola og jeg snakket om at han hoppet over på PC da siden han hadde all progress på PS4. men for dere som ønsker å joine clanen så er det vel lettest hvis dere tar kontakt med enten meg eller v1sper på forumet eller online for clanpagen gir oss ikke varsel når noen søker inn, i det minste så gjorde den ikke det tidligere.
 3. source: https://www.shacknews.com/article/112579/menagerie-recipes-and-rune-combinations-destiny-2 Og for de som prøver å få alt av våpen som god rolls så finnes det en ganske grei oversikt her med både PvP og PvE https://gamerant.com/destiny-2-best-rolls-menagerie-weapons/
 4. woopwoop! digg med liv her igjen :D
 5. UsuallyAmie

  ARK

  Vi er en liten gjeng på 5-6 stk som pleier å spille ARK rundt juletider, der vi rett og slett bare koser oss med nye ARK maps! Her er det bare å henge seg på. Vi setter opp vår egen server med noen enkle mods for å gjøre spillet litt mindre tidskrevende å spille. Når tiden nærmer seg så vil jeg gi mer informasjon ang hvilken mods, hva serveren heter etc etc.
 6. Påmeldingen ble stengt 1.mars på grunn av at vi trengte å vite hvor mange som skulle bli med. Vi endte med 23 personer som ville være med, dette er dessverre ikke nok til at vi kan leie lokale, så vi kommer til å gjøre som alle de andre gangene og det blir da på en bar i Oslo. Vil da også minne på at det ikke lenger er bindende å melde seg på eller av siden vi ikke skal leie lokale lenger. Hadde vært fint om du sa ifra hvis du ikke lenger ønsker å være med. Planen for landstreff 2016 ser nå sånn ut : FREDAG: Captain America 3 (Civil War) har premiere 29.04, så vi foreslår at de som har kommet til Oslo i tide kan dra å se denne sammen, før vi senere på kvelden (rundt kl 20:00) møtes igjen på enten Oslo Bowling eller på Tilt (bar/pub med spill og leker, men da Tilt har 23-års aldersgrense kommer det litt an på hvem som dukker opp denne dagen). PS: Hvis kino er aktuelt for folk oppretter vi en egen kontaktgruppe på Facebook der de som ønsker å være med kan få info om tid/sted. Kinobilletter ordner folk på egenhånd. Ønsker du å være med på kino på fredagen? Send en PM til PANIKK der du melder din interesse. LØRDAG: Vi møtes opp på en bar i Oslo Sentrum (mest sannsynligvis i nærheten av MAX Burger) påmeldingen er ikke bindende lenger der vi ikke har noe inngangskostnader. Vi får ikke lov til å ta med drikke på egenhånd og vi må kjøpe drikke i den baren vi ender opp ved. Sjansen er stor for at vi igjen kommer til å havne på www.scotsman.no, men dette får dere mer beskjed om i nærmere tid. Vi i komitteen skal se om vi får til å finne en ny bar denne gangen, men kan ikke love noe. SØNDAG: Søndagen har alltid vært hellig, og vil derfor ikke bli rørt. Vi møtes på Egon (der vi skal sitte ute hvis været er med oss) og vi skal prøve å få booket et bord ute (under navnet "Impetus"). Der skal vi slacke og kose oss med frokost/lunsj til folk må løpe for å rekke buss/tog/fly etc. Infotråd om hvem som har meldt seg på & hvem som har betalt finner du her
 7. Det kommer en ny post om landstreffet i morgen
 8. Så hvorfor har du ikke meldt deg på da.. hmhmhm?
 9. Ny informasjon om påmelding til landstreffet Vi ser oss nødt til å endre påmeldingsfristen til landstreffet på grunn av booking av festlokale. Vi er avhengig av å vite om det kommer nok folk til å kunne booke lokale, og vi må vite dette i god tid før selve arrangementet. Ny frist for påmelding er 01.03.16 Om det viser seg at vi er mange nok påmeldte, vil vi følge opp opprinnelig plan som vi tidligere informerte om og ordne med festlokale i Oslo sentrum. Merk at også innbetalingsfristen for påmeldingsavgiften (500kr) blir informert om kort tid etter 01.03 når vi vet hva det blir til - sannsynligvis innen en uke. Minner om at påmelding skjer via PM til Thræs her på forumet - ref. tidligere artikkel om landstreff 2016. Om du har spørsmål om noe som helst, post kommentar her under artikkelen eller kontakt Thræs.
 10. Send PM til meg (Thræs) for påmelding til langstreffet !

 11. Jaja.. masse plass i bakgården
 12. Ikke enda, men det skaffer vi Høres ut som en plan Ninitri! forventer å se deg der
 13. Ninitri > Cards Against Humanity er lørdags aktivitet ^^ Jeg og Joachim tar med !