All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Tjo ho, noe gass i Swtor i disse dager, og på hvilken server holder folk til på?

   

  1. Coremac

   Coremac

   Tenkte på det samme :)

  2. Rakan

   Rakan

   Hallais :)

   Hadde vært utrolig morsomt å få sparket liv i denne gamle gjengen igjen. 
   Plutselig begynte jeg å tenke på Impetus Norvegicus etter 6 år, hehe.

   MvH Rakan

  3. Coremac

   Coremac

   Sitter å spiller litt selv om dagen nå, men primært for å kose meg med story etc. For se om det blir noe mer seriøst etterhvert :)

 3. SWTOR anyone? Jeg tenkte starte helt på nytt der inne.

  1. Toast

   Toast

   Jeg og sibbot har startet opp igjen og spredd oss rundt hele "Darth Malgus Europe" servern. Gearing er nå blitt oppnåelig å fikse seg på en uke om du eier en stealter og spillet har flere spillere i disse tider.  Noe nytt raid matriale samt hm som slipper neste uke. Ellers  er pvp litt broken å har fått lite kjørlighet som vanlig, ikke at jeg noen gang var noen stor pvper men jeg demrer du at du var det.

 4. Season 10: Season of the Worthy. 10. mars 2020
 5. Dere er alle velkomne om dere vil fly under Impetus banneret
 6. Sweet! skal høre med de andre Norske jeg spiller med, er vel mest interessert i å få raidet litt siden det har vært mangelvare i guildet vi er i nå. (Stort sett steine britiske studenter her).
 7. Hei Gamst! Vi er ikke så "dag-aktive" i Destiny 2, men noen få av oss er innom nå og da. Personlig spiller jeg mye mindre Destiny 2 enn det jeg vil, så prøver stadig å klemme inn noe tid. Bare send en application på bungie.net om du vil være med i klanen!
 8. Hei, har ikke vært aktiv i guildet siden Sw:Tor men spiller en god del Destiny 2 nå, så lurte på om dere enda er aktiv her?
 1. Load more activity