Sign in to follow this  

Ukens Guild m8 - Visper


UsuallyAmie
  • På tide å bli kjent med selve Mister Visper, som er leder av hele communitiet ! WoopWoop.

1. Fortell oss hvem du er ingame

Visper her! Kjent (og kjær?) guildmaster i SWTOR-guildet vårt og øverste leder av Impetus Norvegicus Norsk Gaming Community.

I SWTOR spiller jeg Sith Inquisitor Sorcerer (selvfølgelig Sith Pureblood), men er av og til å finne på altene mine (Vispern, Vispr, Visperia, Visperis, Vispurr, Vis’per, V’isper.. you get the idea). Hovedprosjektet mitt akkurat nå ved siden av Sorcerer’n min er Vispr - Imperial Agent Operative i form av en blå Chiss dude med slick hårstil. Tenkte å prøve meg på healing med denne karakteren, noe som jeg tror blir artig ettersom Operatives fikk heftige endringer til healing nå i SoR expansionen.

I World of Warcraft så er jeg av og til (ok! sjeldent i disse dager!) å finne på en daff Troll Mage. Har dessverre ikke fått så mye tid til å utforske Warlords of Draenor da SoR til SWTOR kom så tett på, men jeg har da klart å komme meg til level 100 og kjørt noen dungeons.

 

2. Hvem er det som sitter bak mic'en?

Joachim heter jeg, er 28 år og bor i Oslo. Samboer med Thræs/Thrad <3 som jeg møtte via via her i Impetus Norvegicus for to år siden.

Til daglig er jeg statlig ansatt der jeg jobber med IT Drift (servervirtualisering, arkitektur og design), noe jeg har gjort siden 2012. Før den tid jobbet jeg med IT support i tre lange år, og før den tid var jeg å finne ved University of South Wales i Storbritannia der jeg studerte nettverkssikkerhet. På fritiden er det stort sett gaming som står i høysetet, og bortsett fra MMOer så er FPS-spill det jeg legger elsk på. I løpet av det siste året har det gått i Battlefield 4 (PC), Titanfall (PC) og Destiny (PS4). Jeg er også glad i “real life” nerdespill og har holdt på imed Magic: The Gathering siden jeg var 12 år gammel. Plukket det nylig opp igjen da jeg endelig fikk noen å spille med igjen (Thræs/Thrad).

Er også veldig glad i å bygge ting - alt fra hus & hjem til PCer. Ny gamingbule for oss i fjor sommer (http://impetusguild.com/index.php?/topic/854-gamingbula-di/page-2&do=findComment&comment=27782) og monsterrigg med vannkjøling i 2013 (http://impetusguild.com/index.php?/topic/1553-vannkj%C3%B8lt-pc-prosjekt/) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

 

3. Hva syns du om Shadow Of Revan?

Where to begin… Synes at SoR er en god expansion til SWTOR, alt i alt. Spesielt Rishi (en av de nye planetene) er veldig godt gjennomført, med engasjerende historie og flotte områder. Stor fan av at BioWare fokuserte så mye på historiefortelling denne gang. Valget av “bad guy” var litt forutsigbart, men helt klart veldig kult! Revan er en karakter med mye historie bak seg og gjør en flott figur som trussel mot både The Sith Empire og The Galactic Republic, men jeg ser egentlig mer frem til fortsettelsen av storyen (konklusjonen av Yavin 4) som nå blir patchet inn i spilloppdateringen “Rise of the Emperor” den 28. april!

De nye operationene har vært en utfordring både gjennomføringsmessig og toleransemessig. Bossene er underholdende og krever god koordinasjon i gruppen for å gjennomføre på 16-mann Hard Mode, men har også vært plaget MYE av bugs og feil som BioWare har brukt *alt* for lang tid å fikse. Synd at det ikke har vært mer fokus på det, for det bidrar til å skade spillet i veldig stor grad at ting ikke fungerer som det skal. Uansett, ser veldig frem til den dagen vi kommer til Revan på 16-mann Hard Mode og skal bryne oss på den fighten. Det blir nok ingen tur i parken!

 

4. Hvis du måtte anbefale en film/serie til folk i guildet, hvilken ville du anbefalt og hvorfor?

Film eller serie.. jeezas! Vanskelig!

OK, tror jeg har en god anbefaling; De fleste kjenner nok til Marvel Cinematic Universe (MCU) filmene, bl.a. Iron Man, Captain America og Avengers, og kjenner nok også til at historien i alle disse filmene på en måte henger sammen. Noen kjenner nok til TV-serien “Agents of S.H.I.E.L.D.” også, men for å få full glede av alle disse godbitene så vil jeg anbefale folk å se disse i riktig rekkefølge for å få hele historien fortalt riktig. I tillegg til filmene og TV-serien, så finnes det en rekke kortfilmer som enten har blitt publisert direkte til interwebben, eller som bonusmateriale på BluRay-utgaven av filmene. Full liste finnes her:

http://goo.gl/Ih0Odl

Om du er glad i Marvel-universet og klarer å fordype deg i superheltfilmer så er det verdt det! Nerdy? Jepp. Awesome? Full score!

 

Sniker med en musikkanbefaling også: Machinae Supremacy

 

5. Hva er det beste og værste med den klassen du spiller?

Best: Lightning all over the place! Mer seriøst; jeg har alltid vært typen til å spille caster i MMOer, og da havner Sorcerer rett ned i min gate. Store feite casts som treffer hardt og ser visuelt flott ut. Liker godt at rotasjonen er ganske enkel å lære seg, men krever litt å mestre. Man skal kjenne klassen godt for å vite hvilke situasjoner man bør bruke visse spells i. Stor fan av at det nå i SoR er mulighet for å bevege seg mens man caster, samt at det ble lagt til fler instant-casts.

Værst: Selv om jeg liker “thunder & lightning all over the place” veldig godt, så kan animasjonene være litt ensformige til tider. Skjønner at det er vanskelig å lage variasjon av lighting, men faen heller det er jo ikke vanskelig å dra inn en kreativ designer. Ellers så skulle jeg ønske at det var bedre balanse mellom Lightning og Madness, hadde vært kjekt å kunne bytte spec av og til uten å gå på en seriøs DPS-dip.

 

6. Hvis du kunne få oppfylt ett ønske om en ny feature eller endring i SWToR, hva ville det vært?

Nå som vi har fått Galactic Starfighter, Player Housing (Strongholds) og Guild Housing (Flagships) er svaret enkelt: Cross Realm Queues.

Å kunne queue til PvE Flashpoints/Operations og PvP Warzones/Arena og møte på folk fra andre servere hadde vært et *stort* løft for spillet og noe jeg synes BioWare burde få til. Kjenner til at de unnskylder seg meg at det er for vanskelig å få til med spillmotoren de bruker for SWTOR, men om de kaster nok penger og ingeniører/programmerere på problemet så burde alt være mulig. Om norske banker klarer å legge om BankID fra Java til HTML5 så burde BioWare klare å få til crossrealm queueing. Humbug!

 

7. Fortell oss en av dine guilty pleasures.

Jeg flirer hardt av Seinfeld. Kramer er gud!

 

8. Hvor tilbrakte du dine nerde-dager før SWToR?

Flasket og fostret på Quake 2, Quake 3 og Unreal Tournament (alle mulige versjoner) før jeg ramlet inn i World of Warcraft i februar 2005 - ung og dum som jeg var. Ble værende der til mars 2011, men var innom Age of Conan, AION, EvE Online og div. andre dritt-MMOer på veien. I den ganske behagelige mmo-friperioden jeg hadde frem til desember 2011 (SWTOR Launch) spillte jeg nesten utelukkende FPSer og Civilization 4, samt at jeg drodlet en del med webdesign (mer spesifikt så satt jeg meg grundig inn i CSS). Mass Effect er også en spillserie jeg setter høyt, da på Xbox 360.

 

9. Hvilken forventninger har du til de nye Star Wars filmene?

Jeg har nok usunt høye forventninger til Star Wars: Episode VII. J. J. Abrams, som nå sitter i regissørstolen, har gjort så mye bra arbeid med TV-serier han har vært involvert i (Lost, Fringe) og de nye Star Trek filmene at jeg *forventer* at han leverer fra seg en knallgod Star Wars film senere i år. Bare det at han først ikke ville ha jobben som Star Wars regissør fordi han selv er blodfan sier meg at han har dyp respekt for fanbasen og IPen i seg selv, noe som forhåpentligvis fører til at han stiller skyhøye krav til det ferdige produktet. Det topper seg med at han har promotert drastisk redusert bruk av CGI i sin versjon av Star Wars, noe som er stikk i strid med det George Lucas makket sammen i Ep I - III da omtrent hele trilogien ble filmet over greenscreen. Abrams har uttalt at de bruker CGI mest til å tone ned i stedet for å sprite opp, og støtter seg helst på “ekte” filmsett og props. Lukter original filmskaping lang vei, og jeg KAN FAEN IKKE VENTE PÅ Å FÅ SETT DET! :D

 

10. UKENS DILEMMA

Håroppsettet til Eli Hagen, eller stemmeleiet til Linni Meister?

Helvete heller. Eli Hagen ser ut som et finnskogstroll, og Linni Meister høres ut som en smurf… Går nok for hårsveisen til Eli, kan alltid dekkes til med lue!

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

Marvel's Agent Carter er også en serie som er blitt hyped opp i Marvel universet. Har bare sett pilot selv men syns godt om den.

 

Seinfeldt er prima underholdning, ingenting å være guilty over.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites