Sign in to follow this  

Ukens Guild m8


Panikk
  • Denne ukens Guild m8 er Simenzhor eller Rihannakin. En av våre eminente offiserer

1. Hvem er du ingame?

Nå om dagen er jeg Rihannakin Skyrunner: Pop-Queen of The Evil Empire, og lovløs leiemorder. De fleste kjenner meg kanskje best som SimenZhor allikevel, siden det var navnet på min første character, og fortsatt er det jeg heter her på forumet og i mumble.

 

2. Hva liker du best og minst med klassen din?

Nå har jeg ganske nylig byttet til å spille Mercenary, men foreløpig trives jeg veldig godt med å være ranged og kunne bevege seg fritt! Til forskjell fra mine tidligere klasser: Marauder som på ingen måte er ranged, og Sniper som har et umenneskelig forbruk av knebeskyttere er dette en helt ny måte å spille på. Man får rett og slett mye bedre overblikk, og det kan jeg sette pris på!

 

3. Hvis du kunne endre noe i SWTOR, hva ville det vært?

Egentlig bare små bugfixes. Kommer ikke på noe i farta.

 

4. Hva gledet du deg mest til når det gjelder 4.0 og KotFE?

Her er det jo gjort åpenbare forbedringer i storytelling i forhold til de tidligere expansionene. Å spille seg fra 60 til 65 er i praksis som å se en liten spillefilm der man selv har hovedrollen. Dette gledet jeg meg veldig til, og de forventningene har KotFE levd opp til.

 

5. Hva liker du best og minst nå som 4.0 har vært ute noen uker?

Jeg liker veldig mange av endringene som har blitt gjort. Det virker som om Bioware har gjort seg flid med å fikse opp i små og gamle uromomenter. Blandt annet: Legacy Datacrons, Crafting (både balansering og opprydding), Highlighted operations osv. osv.

 

6. Dine tanker om Legacy og Alliance i 4.0?

Alliance virker som ekstreeemt mye arbeid for liten reward så langt jeg har kommet i storyen. Kan ikke helt forstå hva jeg skal med 200 companions når jeg bare kan sende 6 stk på crew skills ;) Men mulig jeg lærer å elske det når jeg får litt tid til å utforske den nye verdenen som har åpenbart seg.

 

7. Som vi alle vet, så er jo Impetus Norvegicus det beste community i verden, men er det noe du ville ha endret på hvis du kunne?

Det eneste jeg kan komme på her er en oppfordring til alle som ikke er med i Raidteam og Hard Mode operations om å bli med å prate skit i mumble så ofte som mulig! Akkurat i raidtiden kan det være en del som er opptatt, men resten av uken er det nesten alltid noen som ønsker litt cybersosialt samvær (premiere på setning).

 

8. Favoritt syssel i SWTOR og hvorfor?

Crafting. To get $RICH$ osv.

 

Ellers kommer det helt ann på humøret, men om jeg kjeder meg ingame spinner jeg gjerne en runde i PvP også!

 

(man/woman behind the mask)

9. Hvem sitter bak skjermen??

Som de smarteste av medlemmene våre kanskje har skjønt så heter jeg altså Simen. 25 år gammel student i Oslo (Elektronikk og Datateknologi ved UiO). I det siste har mye av tiden min gått til skole, og det kommer den nok til å fortsette med en stund fremover også, desverre.

 

10. Hva finner vi innerst i kjøleskapet ditt?

Is og helvete! Den bakerste veggen der blir så kald at kondensen fryser til is med jevne mellomrom, men det er ganske så fancy, for isen tines igjen også og vannet renner ned i et sånt lite sluk (som faen sjæl måtte vite hvor blir av). Jeg må bare passe på å ikke legge sånn sammenrulla pizzadeig der, for da blir den et helvete å a med å gjøre når jeg skal rulle den ut på et stekebrett!

 

Ikke det du lurte på? Neivel.

 

11. Fortell oss noe vi ikke vet om deg fra før!

Profilbildet mitt på forumet er egentlig ikke av meg!

 

12. Hvor NERD er du(1-10)?

Oi. Her bør det spesifiseres litt tror jeg. Er nok mange områder jeg er utenfor-skalaen-nerd, men også andre der jeg ligger stabilt på en 1'er. I forhold til Star Wars-universet ligger jeg nok over gjennomsnittet blandt befolkningen generelt, men kanskje bare midt på treet blandt oss her i guildet? Sier en 7'er jeg!

 

13. Når du ikke spiller SWTOR, hva gjør du?

Da er jeg på universitetet. Eventuelt ser jeg fotball på TV'en ^^

 

14. Hvor mye forurenser ditt daglige fremkomstmiddel? Trenger du miljøkvoter?

Hvem vet egentlig lenger? Er det ikke bare juks og fanteri på disse utslippsmålingene? Miljøkvoter får Oslo kommune eventuelt ta seg av, for ikke faen om jeg gidder å gjøre noe som helst for at de skal kunne fortsette å bruke de hønngamle trikkene sine enda lengere. (Jeg later bare som at jeg er sint fordi det er så populært å hate kollektivtrafikk. Egentlig har jeg ikke noe imot det)

 

15. Hva ser du mest frem til de neste 2 årene når det gjelder spill og film?

Har null fremsyn for spill. Bryr meg egentlig veldig lite om andre spill.

Filmer derimot:

-The Force Awakens (Her blir det Colosseum-premiere om noen andre vil si hei!)

-Deadpool

-Civil War (Captain America)

-Batman v. Superman

-Suicide Squad

-Infinity Wars filmene

 

Ja. Kunne vel egentlig ha samlet dette i kategorien "Star Wars og superhelter"

 

16. Du er død, men finner ut at det er et digert Gaming rom der med topp utstyr over alt. Problemet er at det kun er internett via 28.8 modem. Har du kommet til himmelen eller helvete?

Helvete. Internet is the shit!

 

UKENS DILEMMA:

 

Miste én personlig eiendel hver dag, eller bli grisedenga hver julaften?

Må nok gå for å miste shit. Er ikke skapt for å tåle juling ;)

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

"Sniper som har et umenneskelig forbruk av knebeskyttere"

+1! Spot on! 

 

"cybersosialt samvær"

*sende inn til språkrådet*

 

Ellers godt besvart med tidenes mest nøkterne Ukens Guild m8, jeg er imponert!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites