Sign in to follow this  

Ukens Guild m8, newcomer edition - Gamst


UsuallyAmie
  • Torsdag igjen, snart helg. La oss ta en titt på en av våre nye medlemmer :]

UKENS GUILD M8, NEWCOMER EDITION!

 

1. Fortell oss litt kort om hvem du er ingame.

Z'taar er en hissig skjørtjeger av en sith med to lettsabler ute etter å grave ut en plass for sin legacy i Imperiets rekker. Eller, jeg spiller en Marauder som jeg tenker blir med på casual raiding og pvp når jeg blir 55.

 

2. Hvorfor valgte du akkurat den race og class?

Har alltid spillt melee i MMOs og irl rollespill, startet orginalt en juggernaut (gamst) men hadde lyst på 2 lightsabers, så da rerollet jeg en marauder. Sith pureblood er jo det eneste en Sith Warrior kan være, ligger jo i navnet.

 

3. Hvor lenge har du spilt swtor?

Har spillt siden release, hadde et lite Republic guild gående med bla. Antihistamin, men etter en pause startet vi opp igjen og da på Empire siden. Har ikke angret siden.

 

4. Spiller du noe annet, hvis ja. Hva da?

Skal vi se.. Battlefield 4 og Swtor er vel de jeg spiller mest om dagene. Blir litt Civ5 på jobb og Arma3 / Dayz når man har lyst på litt zombiesurvival action. Har også spillt alt av Wow expansions så langt, spiller det ikke nå men blir nok å prøve siste exp. når den kommer også. Selvsagt når Star Citizen kommer blir det forhåpentligvis investring i Oculus Rift og skikkelig stikke for litt alvorlig space action smile.png

5. Hva er målet ditt med swtor?

Målet med swtor? Oppleve mest mulig av content, få flest mulig republic til å ragequitte i PVP og hjelpe guildet til galaktisk dominans.

 

6. Hvordan fant du Impetus Norvegicus?

Det var rett og slett ett googlesøk etter aktive norske guilds på imperial siden.

 

7. Fortell oss litt om deg selv IRL.

Jeg er da Ørjan, en 39 år gammel mann fra Alta, med en lett utgave av PetterPan syndromet. For øyeblikket studerer jeg på UiT mens jobber som digitaloperatør og hobbyskuespiller (død snø filmene, kill buljo filmene etc.). Scifi/fantasy avhengig, både film og bokform. Har spillt rollespill i 25 år og holder enda på. Synger i metalbandet Landmenn for øyeblikket

(

)

og var tidligere vokalist i Slogstorm

(http://www.youtube.com/watch?v=EaTb1uoLJgc).

 

8. Kjenner du noen fra før av i guilden?

Jeg kjenner Antihistamin fra før, vi har spillt det meste sammen siden vi fikk pc'er. Oppdaget også at Uxorious var i guildet, vi har tidligere spillt sammen i Coldforged når vi spilte Wow sammen, mulig det er flere fra den tiden her i guildet men har ikke kjent igjen flere nicks.

 

9. Hva synes du så langt om swtor

I mine øyne er Swtor det beste MMO på markede, har prøvd stort sett alt som har kommet ut men kommer alltid tilbake hit. Selvsagt hjelper det på at det er Star Wars og man kan ha lightsaber, men content/story-wise er Swtor uslåelig!

 

10. Fortell oss det beste du har opplevd i swtor så langt?

Det må være første gang inn i Kaon Under Siege Flashpointet. Deilig, halvskummel stemning og en herlig flashpoint.

 

UKENS DILEMMA:

- Vinne fredsprisen (verdi 10 millioner SEK), eller få en gratis tur til månen (verdi 8,5 milliarder NOK)?

Gratis tur til månen seff biggrin.png

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments