Landstreff 2016. 5-års jubileum


UsuallyAmie
  • Impetus Norvegicus fyller 5 år i år, og vi inviterer herved DEG til Landstreff 2016! Prepare for awesomenes!

Ja du leste riktig. Landstreff 2016, som i år faller på datoene 29.04-01.05

 

Grunnen til at vi går for disse datoene er blant annet fordi det er litt varmere i været og vår godeste SWTOR guildmaster Georg (Fapstronaut) & Mannen bak det hele Joachim (Visper) har bursdag. WoopWoop !

 

MEN! I år har vi tenkt tenkt å gjøre det litt annerledes. Ja, du leste riktig igjen!

Vi i landstreffkomiteen prøver å få leid et lokale i Oslo Sentrum, så det betyr at hjemmebrent blir en viktig del av lørdagskvelden ;)

Det betyr at det vil medføre en liten sum å melde seg på: ca. KR 500,- per person. NB! Før folk begynner å "mase" om at tidligere landstreff ikke har hatt noen påmeldingskostnad, så husk på at vi nå kan ta med egen drikke i stedet for å legge igjen masse penger i baren på Scotsman. Det burde være et enkelt regnestykke for de aller fleste :)

 

Også i år tillater vi at du kan ha med deg +1, men personen må betale for seg på lik linje med alle andre. For at alt dette skal bli virkelighet må det være nok påmeldte. Derfor er påmeldingen i år bindende og vil ikke bli 100% godkjent før ledelsen får betalingen. Har du ikke betalt får du dessverre IKKE lov til å være med, men det betyr ikke at du må sitte hjemme alene hele helgen. Fredag & søndag er det fritt frem for alle og vil ikke ha noe krav om påmelding.

 

FREDAG: Captain America 3 (Civil War) har premiere 29.04, så vi foreslår at de som har kommet til Oslo i tide kan dra å se denne sammen, før vi senere på kvelden (rundt kl 20:00) møtes igjen på enten Oslo Bowling eller på Tilt (bar/pub med spill og leker, men da Tilt har 23-års aldersgrense kommer det litt an på hvem som dukker opp denne dagen).

 

PS: Hvis kino er aktuelt for folk oppretter vi en egen kontaktgruppe på Facebook der de som ønsker å være med kan få info om tid/sted. Kinobilletter ordner folk på egenhånd.

 

Ønsker du å være med på kino på fredagen? Send en PM til THRÆS der du melder din interesse.

 

LØRDAG: Mer info om lørdagen kommer senere

 

SØNDAG: Søndagen har alltid vært hellig, og vil derfor ikke bli rørt. Vi møtes på Egon (der vi skal sitte ute hvis været er med oss) og vi skal prøve å få booket et bord ute (under navnet "Impetus"). Der skal vi slacke og kose oss med frokost/lunsj til folk må løpe for å rekke buss/tog/fly etc.

 

 

MEN VENT ! Du kan allerede nå melde deg på til lørdag 30.april (hoveddagen for treffet). Frist for bindende påmelding er 1. april, men frist for innbetaling blir en senere dato (vi kommer tilbake til det i løpet av kort tid).

Du sender en PM til THRÆS med:

 

Navn:

Alder:

Mail:

+1, Ja/Nei og navn + alder :

 

Betalingsinformasjonen blir sendt til dere på email når vi vet hvor mange som har meldt seg på.

PS: Påmeldingen deres er ikke godkjent før betalingen er registrert hos landstreff komiteen.

 

 

Flybilletter

Trenger du flybilletter for å komme deg til/fra Oslo? Sjekk her:

Bergen - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

Stavanger - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

Ålesund - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

Trondheim - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

Bodø - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

Harstad - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

Tromsø - Oslo Tur/Retur 29.04 - 01.05

 

Hotell

Trenger du et sted å bo under Landstreffet? Sjekk her:

Expedia: Hoteller i Oslo Sentrum 29.04 - 01.05 (500-1000kr pr. natt)

Hotels.com: Hoteller i Oslo Sentrum 29.04 - 01.05 (500-1000kr pr. natt)

PS: Ved tidligere Landstreff har mange innlosjert seg på P-Hotels i Oslo Sentrum. Det har også vært vanlig at folk har koordinert litt rundt hvilket hotell man booker seg inn på, slik at nachspiel o.l. blir lettere å organisere/delta på. Hør med de andre før du bestiller!

 

 

Infotråd om hvem som har meldt seg på & hvem som har betalt finner du her

 

 

 

 

 

 

 

 

----------Denne artikkelen blir løpende oppdatert om/når det kommer nye relevant informasjon.----------

 

71RSNiA.png

 User Feedback

Recommended Comments

5års jubileum ja. Det burde man vel få med seg. Nå bor itte je i Oslo lenger, så blir vanskeligere og dyrere å bli med så venter med å melde meg på før je vet helt sikkert at det går den datoen. Det er vel itt'no tak?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hmm, hadde vært skoj detta. er dog ikke så keen på Kino hvor vi stirrer på en skjerm i 2 timer. Kunne heller tenkt meg en god middag for så å stikke på en "lounge" pub(read: ikke høy musikk), hvor det går an å prate og spille f.ex Cards Against Humanity. Extremt morsomt, spesielt etter et par øl.

 

Bare et forslag :)

 

Skal uansett sjekke med fri og slikt, og kommer tilbake ang. påmelding!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Har dere alle expacks også? jeg har til og med #5 :P men er jo lettere hvis dere tar med ja. Muligens jeg sløyfer kinoen/tidlig fly og tar et fly i 6 tiden og joiner rett på middag og øl. slipper å bruke en ferie dag \o/

Share this comment


Link to comment
Share on other sites